تبلیغات

کباب قرقاول


مواد لازم :

گوشت قرقاول 1200 گرم

آب لیموترش 2.5 فنجان

پیاز خام خلال شده 3 عدد

روغن زیتون 0.5 فنجان

 كرفس خرد شده مقداری

جعفری شاخه ای مقداری

 فلفل به مقدار لازم

 نمك به مقدار لازم

 طرز تهیه :

قرقاول یکی از پرندگانی است که دارای پرهای بسیار زیبا و گوشت بسیار لذیذ است و بهترین خوراک آن بطریق کباب است ، معمولا گوشت قرقاول نر تردتر و بهتر ست ، ضمنا این پرنده کمیاب است و تهیه آن به آسانی مقدور نیست در هر حال ما طریقه کباب کردن آنرا ذیلا شرح میدهیم . پرهای قرقاول را بدقت میگیریم و پرهای ریز باقیمانده را بدقت می سوزانیم ، بعد آنرا بدقت می شوئیم و خشک می کنیم و گوشت آنرا مثل کباب جوجه قطعه قطعه می نمائیم و در آب لیمو و روغن زیتون میخوابانیم ، بعد قطعات آنرا بطوریکه سینه ها و رانها جدا باشند به سیخ می کشیم ابتدا رانها را روی آتش کمی برشته میکنیم ، بعد سینه ها را روی آتش میگذاریم و با حرارت ملایم آنها را برشته می سازیم و سیخ خا را مرتب پشت و رو می کنیم و از سس روغن زیتون و آب لیمو مرتبا روی قطعات قرقاول میدهیم تا هردو طرف آنها خوب کباب شود ، بدون اینکه مغز آن خشک گردد .

منبع : مركز اطلاع رسانی طیور ایران