تبلیغات

کبک پلو


مواد لازم : 

برنج 1000 گرم
گوشت كبك 3 عدد
پوست نارنج 3 فنجان
زیره 2 قاشق سوپخوری
زعفران 1 قاشق مرباخوری
روغن 200 گرم

طرز تهیه :
این پلو در گذشته که کبک فراوانتر بود از پلو های متداول بود ولی امروزه بعلت عدم دسترسی به کبک کمتر تهیه میشود ولی چون پلوی بسیار مطبوعی است طرز تهیه آن ارائه می گردد تا اگر روزی روزگاری کبکی به طور شما خورد از طبخ آن لذت ببرید .
برنج را خیس کرده و کبک را خشک پر میکنیم ( یعنی پرهای آنرا بدون آنکه در آبجوش بزنیم میکشیم ) مو های ریز آنرا میسوزانیم و به دقت میشوئیم با 2 تا 3 لیوان آب و کمی نمک و یکی دو عدد پیاز خرد کرده میگذاریم بپزد باید بعد از پختن در حدود یک لیوان آب بیشتر نداشته باشد بعد آنرا قطعه قطعه کرده استخوانهای درشت آنرا میگریم خلال تلخی گرفته را با یک لیوان شکر و یک لیوان آب چند جوش میدهیم تا مغز خلال شیرین شود بعد آنرا از شربت خارج مینمائیم زعفران را در کمی آب جوش حل مینمائیم زیره را هم تمیز کرده بعد برنج را آبکش میکنیم ، مانند چلوی ساده و خلال و زیره را روی برنج میگذاریم نصف زعفران را با 3 تا 4 قاشق روغن مخلوط با آب کبک میکنیم وقتی عرق برنج را گرفتیم روی برنج میدهیم و پلو را در فر یا روی آتش دم میکنیم در صورت طبخ در فر حرارت 350 درجه بمدت یکساعت تا یکساعت و نیم است موقع کشیدن پلو دو کفگیر از برنج را بقیه زعفران مخلوط کرده قطعات کبک را خارج می نمائیم پلو را در دیگ مخلوط می کنیم و در دیس می کشیم و قطعات کبک را روی آن قرار میدهیم با برنج زعفرانی روی آنرا میپوشانیم و بعد کمی روغن داغ کرده روی دیس میدهیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 6 تا 8 نفر کافیست.


منبع:مركز اطلاع رسانی طیور ایران